Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

POGOVORI ZA MLADOSTNICE_KE

Skupno raziskovanje načinov premagovanja mladostniških izzivov
skozi sproščen in zabaven pogovor v njenem ali njegovem jeziku.

Cena: 45€ na srečanje (max. do 1,5h)

 

Se ti zdi, da se ti tvoj_a mladostnik_ca zapira? Opažaš pomanjkanje samozavesti, življenjske energije? Imaš občutek, da se mu_ji nekaj dogaja in bi se lahko zaupal_a zunanji osebi, ki je topla in razumevajoča in ki bi lahko bila vajin začasni most dokler ponovno ne vzpostavita svojega?

Kot inštruktorica mladinskih delavnic sem več let delala z mladostniki_cami v  zadnjih razredih osnovnih šol, kjer sem vodila preventivne delavnice na temo komunikacije, nasilja, spolnosti, družinskih odnosov, odnosa do šole, zmanjševanja tveganja uporabe drog ipd. Prav tako sem z njimi delala v azilnem domu kjer sem vodila podporno skupino za mladostnice – glej uradna priporočila pod zavihkom – MNENJA.

Z vsemi, s katerimi sem delala na tem področju, sem vedno imela odličen odnos. To pripisujem svoji sproščenosti, smislu za humor, močnim komunikacijskim sposobnostim, pozitivni energiji ter najpomembneje, temu, da se hitro vklopim v mladostniško realnost. Brez tega bi se jim namreč zelo težko pridružila pri skupnem raziskovanju in premagovanju izzivov.

Delo z njimi me tako izjemno veseli in me navdaja z upanjem, saj se da veliko ampak res veliko, narediti prav na preventivi. Verjeli ali ne, kljub svoji mladosti so polni modrosti.

Pogovor lahko izvedeva v salonu ali preko spleta (Zoom/Skype).

Cena: 45€ na srečanje (max. do 1,5h)

Kontakt: info@manca.posega.si ali 031 390 027