Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Pogovori za odrasle

Sproščen, varen in prebojen pogovor o življenjskih dilemah,
stiskah, obžalovanjih, premikih, močnih točkah, praktičnih rešitvah, navdihih in upanju.

Cena: 45€ na srečanje (max. do 1,5h)

 

Pogovor z menoj ni svetovanje, (psiho)terapija, diagnosticiranje ali kaj podobnega. Je zgolj preprost pogovor z namenom podpore.

Podpore tebi, v kakršni koli situaciji, realnosti, stiski ali dilemi si se znašla_el.

To je pogovor, kjer bova skupaj raziskovali_a načine kako poskrbeti zase, kako biti okej v odnosih, ki ti predstavljajo izziv, kako jih začeti ali končati, kako se bolje organizirati, kako se sprostiti, zadihati, kako postati bolj samozavestna_en, kako se poslušati in slišati, kako slediti svojim skritim (ali odkritim) željam, kako premagati travmatične izkušnje, kako jih ozdraviti in pustiti za seboj in še in še. To je pogovor kjer ni pravih ali napačnih izidov, kjer ni v naprej postavljenih vprašanj, še manj pa odgovorov.

Je pogovor iz katerega sledi akcija – delovanje, oblikovanje konkretnih korakov in strategij izboljšav (ali pa tudi ne – včasih je edina akcija, ki jo potrebujemo ali na katero smo v tistem trenutku pripravljene_i, sam pogovor kot tak).

Moja odgovornost pri tem pa je, da vzpostavim zaseben, varen in topel prostor, prostor zaupanja, dialoga in medsebojnega odnosa ter prostor na katerega me na eni strani veže dolžnost strokovnega izvrševanja etičnih načel dela z ljudmi in na drugi strani, zgolj človeška dolžnost skrbi za sočloveka.

Praksa znotraj socialnega dela me je namreč izurila v pogovorih z ljudmi, ki se nahajajo v najrazličnejših situacijah in prav moč ljudi, ki ne glede na vse, še vedno zmorejo in živijo, me vsakič znova navduši in motivira.

Če torej želiš odmik od kategoriziranja in diagnosticiranja in potrebuješ zgolj nekoga, ki te sliši, razume in s teboj deli strokovno znanje na tebi prilagojen način in najpomembneje, če me začutiš, če se je ob branju nekaj v tebi zganilo, potem si prosim vzemi ves čas, ki ga potrebuješ, zberi pogum in me kontaktiraj!

Pogovor lahko izvedeva v salonu ali preko spleta (Zoom/Skype).

Cena: 45€ na srečanje (max. do 1,5h)

Kontakt: info@manca.posega.si ali 031 390 027