Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Energijska podpora

pogovor z energijsko podporo

POGOVOR Z ENERGIJSKO PODPORO

Si želiš še povečati učinek najinega pogovora, se začutiti, vtisniti nova spoznanja in rešitve ter se celostno uravnovesiti?

Potem je pogovor v kombinaciji z energijsko podporo pravi zate!

Cena: 60€ na srečanje (max. do 2h)

Seanse izvajam v salonu na Vrhniki ali na daljavo.

Kontakt: info@mancaposega.si ali 031 390 027

Več o energijski podpori

Danes ni nič novega, da imamo ljudje poleg vidnega fizičnega telesa tudi nevidno energijsko telo (Sui, 2017, str. 2). Prav to spoznanje nam je pomagalo v premikih k celostnem (holističnem) zdravljenju, lajšanju bolečin in boljšemu počutju. Vedno več ljudi (Donna Eden, Deborah King, Christine Day, Jerry Sargeant, Dina Visram itd.), med drugim tudi uradnih zdravnic_kov, znanstvenic_kov  (dr. Joe Dispenza, dr. Prashant, dr. David Feinstein itd.) tudi v Evropi in Ameriki, raziskuje in uporablja različne oblike energijskega (samo)zdravljenja, kot dopolnilo uradni medicini. Vsak izmed nas ima namreč v sebi prirojeno sposobnost samozdravljenja (King, 2011), Donna Eden pravi, da jo namreč nosimo v DNK zapisu. Vprašanje je le kako jo prebuditi :).

Kaj je energijska podpora?

Energijska podpora ni nadomestilo uradni medici, je pa krasna, naravna in predvsem učinkovita dopolnitev.

Je podpora z uporabo univerzalne energije, ki je v nas in okrog nas.

Živo telo, bodisi človeško ali živalsko, izžareva toploto oz. energijo, ki ni nič drugega kot življenjska sila (Stain, 1996, str. 35). Kljub temu, da vedno govorimo o eni in isti energiji jo po svetu drugače poimenujemo. V Indiji ji večinoma pravijo prana (od tukaj izvor imena zdravljenje s prano/pranic healing), na Japonskem ji rečejo ki (od tukaj izvor imena Rei –ki – zdravljenje z dotikom), na Kitajskem ji pravijo či, v Polineziji mana, orenda ji rečejo Ameriški staroselci_ke plemena Iroki, barraka ji pravijo v nekaterih islamskih državah, v hebrejščini pa ji rečejo ruah (prav tam). Prav tako je univerzalna energija vse okrog nas (v zraku, vodi, tleh) in jo lahko uporabimo za usmerjanje tja kjer je potrebna (v ljudi, rastline, živali ipd.) (Sui, 2017, str. 2 – 5).

Če pa smo čisto natančni, lahko rečemo, da je energija pravzaprav vse. Dr. Joe Dispenza pojasnjuje Einsteinovo enačbo E = mc², ki dokazuje, da sta energija in materija tako zelo prepleteni, da sta pravzaprav eno. Najosnovnejše sestavine snovnega sveta (katerega atomi so njegov temeljni gradnik) so valovi (energija) in delci (materija) (Dispenza, 2012, str. 34 – 35). Kvantni model je tako razkril, da so atomi po večini prazen prostor; so energija. Materija pa je tako bolj nestvarna (energija) kot stvarna (delci). To potrdi tudi sodobna kvantna različica atoma z elektronskim oblakom, ki kaže, da je atom sestavljen iz 99, 9999 odstotka energije in 0,0001 odstotka materije (prav tam, str. 36).

Dejstvo je, da naša zavest (um) vpliva na energijo (materijo), ker zavest je energija, energija pa ima zavest. Gre torej za moč v ljudeh, da na različne načine, vplivajo na materijo, saj smo, na najosnovnejši ravni, energija z zavestjo (prav tam, str. 41).

 

Pri energijski podpori se bom tako povezovala z vsemi aspekti tvoje biti. Čeprav so vsi ti sestavljeni iz energije (tudi pogovor je v resnici pretok energij) se bom v tem sklopu ponudb osredotočala na vzpostavitev optimalnega toka tvoje življenjske energije, ki te bo lahko podprla pri samozdravljenju, lajšanju in odpravljanju fizičnih in psihičnih bolečin. Težila bom k vzpostavitvi optimalnega delovanja tvojih čaker (energijskih centrov v telesu), meridianov, ki so po tradicionalni kitajski medicini energijski kanali, ki povezujejo energijske centre.

Več o mojem delu

V moji ponudbi ne boš našla_el splošno znanih načinov energijske podpore, kot je reiki, zdravljenje s prano, theta healing, bioenergija ipd. čeprav sem se za nekatere oblike tudi izobrazila in jih nekaj časa tudi izvajala. Raje kot na ime metode se torej osredotočimo na popotovanje vase in raziskovanje lastnega odnosa s svojo energijo in energijskimi centri. Gre torej zgolj zato, da sem vso znanje, ki ga imam združila v način delovanja, ki ga v polnosti čutim in za katerimi 100% stojim. Poleg tega pa rezultati govorijo sami zase.

Metode so enostavne, praktične, hitre, predvsem pa personalizirane in celostne, saj jih spremlja tudi pogovor v katerem mojo znanje iz prakse socialnega postavi v sedanji trenutek in prizemlji.

 

Uporabljeni viri:

Dispenza, J. (2012). Odvadite se biti to kar ste. Brežice: Primus

King, D. (2011). Be Your own Shaman: Heal Yourself and Others with 21st- Century Energy Medicine. Vancouver: Hay House

Stain, D. (1996). Celostni Reiki: popoln vodnik skozi starodavno zdravilko vedo. Ljubljana: Gnostica

Sui, C. K. (2017). Miracles Through Pranic Healing. Makati: Institute for Inner Studies