Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

NAČRT VRNITVE K SEBI

Personaliziran in strukturiran načrt vrnitve k sebi kjer skozi določeno število srečanj uresničiva tvoj zastavljeni cilj.

Priporočam osebam s ponavljajočimi se fizičnimi ali psihičnimi izzivi. 

Vsebuje tehnike energijske podpore z dotikom ali brez, seanse v živo in na daljavo, masaže, uporabo eteričnih olj, vodene meditacije (spremembe zapisov), pogovor ipd.

Prispevek po dogovoru na podlagi vsebine in števila potrebnih seans.

Kontakt: info@mancaposega.si ali 031 390 027

 

Že večkrat se je izkazalo, da ena seansa ne bo trajno rešila ponavljajočih se izzivov s katerimi se človek srečuje. Zakaj ne? Ker so vzroki običajno v zakoreninjenih vzorcih in blokadah.

Seansa seveda učinkuje ampak če oseba istočasno ne začne s spreminjanjem vsaj nekaterih ne podpornih dejanj ali vzorcev potem se vrača k ustvarjanju istega. In tako se ljudje vrtijo v začaranem krogu.

Je pa seveda zelo pomembno, da so ljudje na spremembe v svojem življenju pripravljeni in da se le te zgodijo postopoma in na način, ki je zanje najbolj optimalen.

Prav zato se z vse več strankami podajamo na pogumno pot PREBOJA znotraj katere oblikujemo PERSONALIZIRAN NAČRT, v katerem boš lahko tudi ti, z mojo podporo in v SVOJEM TEMPU predvsem pa z občutkom varnosti in nadzora nad situacijo, stopal_a proti svojemu cilju.

Ta način podpore še posebej priporočam osebam, ki imajo določen ponavljajoč se fizičen ali psihičen izziv, ki ga želijo premagati:

  • Ponavljajoče se migrene, vaginalna vnetja, bolečine v križu, težave s krvnim tlakom, neplodnostjo …
  • Izgorelost, kronična nespečnost, utrujenost …
  • Izzivi v odnosih, občutek ujetosti na kariernem področju …