Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Energijska seansa Z DOTIKOM ALI BREZ

Energijska podpora z dotikom ali brez, ki pospeši sposobnost samozdravljenja telesa in lahko olajša in/ali odpravi različne fizične in psihične izzive (bolečine, otekline, lajša stres, težave s spanjem, prebavo, uravnava telesno temperaturo ipd.).

+ v ceno všteta tudi možnost kratke masaže stopal in uporaba naravnih eteričnih olj!

Prispevek za 60 minut znaša 30€.

Seanse izvajam v salonu na Vrhniki, po dogovoru tudi na domu ali na daljavo.

Kontakt: info@mancaposega.si ali 031 390 027

Seansa traja 60 minut in zajema cca 30 minut pogovora in cca 30 minut energijske podpore v kateri oseba leži, se sprosti in prepusti zdravilni energiji.

 


POGOVOR

Preko pogovora se bova najprej malo začutili_a in vzpostavili_a stik. Pomemben je tudi zato ker nam z iskrenimi, opremljenimi in dobrimi poslušalci_kami, lastne besede odkrivajo zavese in nastavljajo ogledala. Ko govorimo drugi osebi namreč govorimo predvsem sebi in zato je pogovor izjemno orodje, predvsem pa močan temelj za preboj, spremembo in zdravljenje, ki sledi. Tukaj je moj glavni namen, da vzpostavim dovolj prostora, da ubesediš in poveš zakaj si tukaj (ne skrbi, če ne bo šlo sem tukaj, da te usmerjam) in da v varnem in toplem okolju lahko ubesediš vse kar čutiš, da bi bilo dobro ubesediti in da prejmeš konkretne in praktične povratne informacije. Pogovor je namenjen tudi temu, da ti razložim potek seanse (odgovorim na kakšno teoretično vprašanje ipd.) in predvsem, da se skupaj bolje pripraviva na energijsko podporo. Tako se prepričam, da je pristop povsem personaliziran,  dosežem ključne točke in zagotovim najboljši možen izid.

 


ENERGIJSKA SEANSA

Pri energijski seansi se samo uležeš (verjetno tudi zaspiš) in pa povsem sprostiš. Jaz pa očistim tvoje energijsko in fizično telo in vanj usmerjam podporno energijo. Dodatno pozornost namenim glavnim čakram, organom, skeletu ter eteričnem, čustvenem, mentalnem in dušnem energijskem telesu ter točkam, ki sem jih zaznala tekom pogovora. Nato naredim zaščito in poskrbim, da se tvojo telo v celoti regenerira.

To lahko naredim z dotikom ali brez.

Energijsko podporo z dotikom priporočam osebam, ki se s pomočjo fizičnega dotika lažje sprostijo in začutijo energijo. To je še posebej pomembno, za osebe, ki potrebujejo več občutka nadzora, saj tako lažje sledijo (točno vedo kje na telesu se nahajam).

Pomembno: Intimnih predelov se fizično ne dotikam. Razen v primerih, ko se dogovoriva, da bi bilo to potrebno (če gre za specifično zdravljenje).

Energijsko podporo brez dotika ) pa priporočam osebam, ki jim dotik, zaradi različnih razlogov (tudi zaradi preživelih travmatičnih izkušenj/zlorab), vzbuja posebno nelagodje.

! Toplo priporočam tudi (v ceno všteto) kratko masažo stopal in uporabo naravnih eteričnih olj, saj oboje bistveno pripomore k učinku seanse.

Masaža stopal aktivira energijske centre, še posebej mini stopalni čakri, skozi kateri odhaja ne podporna energija.Naravna eterična olja pa pomagajo pri sprostitvi, odpiranju energijskih centrov, odpravljanju blokad itd.

Toliko o okvirnem procesu, grem pa seveda po občutku, niti ena seansa namreč ni enaka drugi.

Rezultati se običajno občutijo takoj po koncu seanse, zagotovo pa potem naslednji dan. To lahko preveriš pod zavihkom MNENJA

 

možnost tudi SEANSE NA DALJAVO!

Ta je pravzaprav enaka seansi v živo, le da pogovor izvedeva preko telefonskega pogovora ali video klica (Skype/Zoom).

Energijska podpora na daljavo namreč DELUJE prav tako kot v živo saj je naše eterično telo povezano z eteričnim telesom zemlje (Sui, 2017, str. 202) in pogoj je le, da sva na istem planetu ;). 

 

POZOR!

Za osebe, ki čutite, da potrebujete več časa za pogovor tudi možnost seanse s trajanjem od 90 minut do 120 minut. V tem primeru prispevek znaša 40€.